9 Aralık 2018 Pazar

Blog Dünyasına Merhaba


Bugün blog dünyasına ve internet bilgi mecrasına yeni bir blog kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Aylar öncesinde açtığım ve bir türlü ilgilenmeye fırsat bulamadığım "Eğitim Antolojisi" isimli bloğumu bugün sizlerin hizmetine sunmaktan onur duyuyorum. 

Bilgi odaklı bir blog olan "Eğitim Antolojisi" nde eğitim bilimlerinden Öğretim Yöntem ve Teknikleri, Program Geliştirme, Rehberlik ve Özel Eğitime dair makaleler yer alacak. Ayrıca çok sık olmamakla birlikte tarih, coğrafya, edebiyat, Türkçe eğitimi ve bilim tarihine yönelik makaleler de kendine yer bulacak. 

Kaliteli bir biçimde sunulduğunda insanı her yönden geliştiren, insana karakter ve disiplin kazandıran, insanı okumaya, araştırmaya ve öğrenmeye sevk eden bir bilim olan eğitim hakkında söylenecek çok sözün ve yazılacak çok makalenin olduğunu düşünüyorum. Bu bloğun sizlerin desteğiyle de büyüyeceğine inancım tam. Saygılarımla...


36 yorum:

  1. Tebrikler ve basarilar 😊

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun İbrahim bey, buradan da güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz..
    tekrar hayırlı olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel paylaşımlar olacak :)

      Sil
  3. Yayınlarınızı merak ve heyecanla bekliyor olacağız. Eğitimin "cılk"ı çıkarılan Türkiye'de eğitim ile alakalı kaliteli blog sitelerinden biri olma yolunda ilerleyecek gibime geliyor.

    Hayırlı olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Beytullah kardeşim. İnşallah sizlerin de desteğiyle blog gelişecek :)

      Sil
  4. Hayırlı olsun yeniden, dolu dolu içerikler bizi bekliyor.. :)

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ediyorum; yeni blogunuz hayırlı uğurlu olsun. Aylakeditor'ü çok beğenerek takip ediyordum. Burada da yine çok kaliteli içerikler paylaşacağınızdan eminim. Bu tarz önemli konularda nitelikli bloglara pek rastlayamıyoruz. Önemli bir misyonu taşıyorsunuz. Bu blogunuzu da severek desteklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınızdan dolayı. Gerçekten önemli bir misyon farkındayım. İnşallah güzel bir blog olacak :)

      Sil
  6. İçerik açısından çok verimli bir blog olacağı kesin. Eğitimci misiniz merak ettim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkçe öğretmenliği mezunuyum ancak atanmak bir türlü nasip olmadı. Kpss sürecinde eğitim bilimleri konusunda kendimi geliştirdim. Tabii ki eksiklerim var. Teşekkürler bu güzel yorumunuz için :)

      Sil
    2. Eğitim bilimleri konusunda kendimizi geliştirmemiz istenir lakin eğitim öğretim hayatında bunu uygulayacak pek bir alan yok. Yine de ayırt ediciliği öne sürerek KPSS'de en ince ayrıntısına kadar soruyorlar. Umarım en kısa sürede atanır ve öğrencilerinize kavuşursunuz. :)

      Sil
    3. O kadar haklısınız ki İnci Hanım ayrıntıya boğuluyoruz maalesef. Zaten hayatı çekilmez hale getiren ayrıntılar değil midir? Bu güzel yorumunuz ve dileğiniz için çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  7. Yeni gördüm sizi Derya'nın bloğunda. Sanki face,de de gördüm. Hayırlı olsun yayın hayatınız. Eğitim antolojisi'de istediklerimi bulacağımı ümit ediyorum. İnşallah e-maille takip butonunuz vardır. Zira gelen kutusuna bakıyorum daha çok. Yorumlarda görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Ece Hanım ilginiz için. İnşallah güzel bir blog olacak. Daha yeni yeni yapılandırıyorum siteyi. E-mail butonunu da ekleyeceğim :)

      Sil
    2. Rica ederim. Böylece çoğalacağız:) Eklenti için teşekkür ederim :)

      Sil
  8. hayırlı olsun takipteyim :))

    YanıtlaSil
  9. Hayırlı olsun iki hesabınızı da takibe aldık. Bize de bekleriz :)

    YanıtlaSil
  10. Eğitim antolojisi yeni blogunuz hayırlı olsun
    Bol bloglu günler diliyorum

    YanıtlaSil
  11. Eğitim antolojisi yeni blogunuz hayırlı olsun
    Bol bloglu günler diliyorum

    YanıtlaSil
  12. Blog dünyasına hoş geldiniz. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  13. Blogunuzu zaman zaman ziyaret ediyorum. Çok güzel çalışmalarınız var. Başarılarınızın devamını dilerim. Benim de daha dört aylık bir blogum var, bu konuda çok bilgi sahibi değilim. Benim blogumu da zaman zaman ziyaret etmek ve yorum yapmak suretiyle desteklemenizi bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sık sık ziyaret edeceğim Fatih Bey. Teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  14. Çok iyi bir blog olmuş İbrahim Bey, eğitim öğretim ile ilgili bloglara bakınıyorum, şu ana kadar çok fazla eğitim blogu göremedim. Sizin blogu görünce adeta gözlerim parladı. Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bunun farkına vardım. Ne zamandır aklımdaydı ama yeteri kadar ilgilenemedim bu blogla. İnşallah ağırlığı bu bloğa vereceğim. Teşekkür ederim Fatih Bey :)

      Sil

Popüler Yayınlar